МИА

NAMASTE!

 

Или божественото в мен почита божественото в теб!

 

 Моето име е Миа и аз съм родена и съм израснала в България, която напуснах след 18- годишна възраст, за да продължа образованието си в Германия. След завършване на бакалавърска степен по бизнес в Мюнхен работих няколко години по специалността си в различни фирми. По това време беше и моят първи допир до йога практиката.

В началото мотивацията да се занимавам с йога идваше главно от желанието ми да намеря баланс между професионалния и личния живот и да подобря стойката си. Никога няма да забравя моя първи клас в едно Дживамукти йога студио в Мюнхен. В продължение на часове след това имах това страхотно чувство на свобода, свободно пространство както във физическото тяло, така и в моя ум и съзнание.

Бавно, но сигурно практиката ми стана постоянна, а интересът ми към философията и духовния аспект на йога нарасна неимоверно. Няколко години по-късно реших да се потопя още по-дълбоко и започнах обучение за хатха йога учител (Шивананда йога традиция) – две години, в продължение на които аз все още работех в офис, по професията си. Недълго след като завърших обучението, аз напуснах тогавашната си работа, за да се концентрирам върху преподаване и собствената си йога практика. След известно време, прекарано в пътешествия (предимно в Азия) и в Берлин, където също преподавах в няколко йога студия, аз бях готова за следващата стъпка от моето духовно пътуване. През февруари 2018 завърших второ обучение за йога преподавател в Индия, този път в Дживамукти йога метод.

В момента живея в Мюнхен и се чувствам благословена и изключително благодарна да водя класове тук и да разпространявам магията, носеща името йога.